Proiectul Searching la final…

FullSizeRender (1)


A trecut aproape un an de la inițierea acestui proiect.

Mi-am dorit foarte mult să aduc un serviciu care să ajute oamenii să găsească o relaţie care să-i împlinească.

Atunci când am pornit la drum am făcut-o cu mult entuziasm şi încredere. Nu mi-am imaginat însă nici un sfert din cât de dificilă era sarcina pe care mi-o trasasem şi cât timp avea să reclame. Timp pe care nu l-am estimat corect…

Ce am reuşit însă să fac în acest timp?

S-au înscris peste 200 de oameni cărora le-am realizat un profil care a cuprins informaţii despre trăsăturile lor de personalitate, stilul de relaţionare şi de a rezolva conflicte, precum şi informaţii despre ce tip de partener li s-ar potrivi din prisma acestor aspecte.

Am trimis in medie 12 propuneri de profile pentru un participant, existând şi persoane pentru care am trimis mai multe, iar altele pentru care nu am avut nici un profil compatibil.

În urma acestor schimburi de profile s-au concretizat 30 de întâlniri în urma cărora au rezultat 4 relaţii care sunt în desfăşurare în prezent, iar unul dintre aceste cupluri s-au şi căsătorit!

Mai jos sunt unele din feedback-urile primite de la ei:

„…şi ne-am căsătorit! Voiam să-ţi mulțumim încă o dată şi să aducem, dacă mai era nevoie, încă o dovadă a faptului că efortul tău a dat roade.”

„eu si C. continuăm să ne vedem şi ne înțelegem din ce în ce mai bine :)”

„Suntem foarte bine. Petrecem din ce în ce mai mult timp împreună, suntem tot mai apropiați.”

„suntem împreună de 3 luni si totul e ok :). Mulțumesc pentru ajutor şi multă baftă în continuare cu proiectul Searching.”

 

Aceste rezultate le-am obţinut şi cu ajutorul primit din partea Simonei Pop, a Ionelei Timoce şi a Iuliei Pop, care m-au ajutat cu interviurile şi cărora le mulţumesc!

 

De ce finalul proiectului?

În primul rând pentru că cifrele vorbesc de la sine şi în formula existentă proiectul nu are eficienţa scontată. Mi-aş fi dorit să fie mult mai multe cupluri formate.

Una din cauze cred că este baza de date insuficientă. Un număr mai mare de oameni ar fi oferit mai multe opţiuni. O alta este timpul limitat în ceea ce mă priveşte. Cred că ar fi fost nevoie de 4 ore pe zi în medie pentru a fi dedicate proiectului, timp pe care nu l-am avut şi nici în prezent nu mi-l permit, timp pentru răspunsuri mai prompte şi o mediatizare mai extinsă.

Prin urmare, cred că este momentul să pun stop şi să regândesc tot conceptul.

Sper ca în alte coordonate de timp să pot veni cu o idee nouă, mai pragmatică şi mai utilă.

 

La final le mulţumesc mult participanţilor care s-au implicat şi au dezvăluit atât de mult din intimitatea lor! Îmi pare sincer rău pentru că nu am reuşit să aduc mai multă bucurie pentru mai mulţi dintre ei.

Pentru a proteja datele personale ale participanţilor, toate datele de intentificare şi imaginile trimise vor fi şterse.

 

Vă doresc tuturor noroc şi înţelepciune pentru a găsi ceea ce căutaţi fiecare!

 

Amfiana

PS. În data de 3 ianuarie am mai primit o veste bună. Unul din cuplurile formate mi-a scris:

„La mulţi ani! Iţi dorim un An Nou cu sănătate şi multe impliniri! 2015 a fost pentru noi un an deosebit şi putem spune că in mare parte a fost aşa datorita ţie, aşa că  incepem 2016 prin a-ţi multumi pentru că ai iniţiat acest proiect  şi ai facut posibilă intalnirea noastră!

Avem o veste şoc, şoc, şoc! :)) ….urmează să ne căsătorim! 🙂

…Poate că nu întotdeauna intâlnesti persoana potrivită la prima incercare, insă timpul nu e pierdut şi merita să ai rabdare. In cazul nostru, pentru unul dintre noi s-a intâmplat la prima persoană cunoscută, iar pentru celălalt după câteva intalniri.
Va dorim mult succes tuturor!”

Un gând despre “Proiectul Searching la final…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s