Ce s-a mai întâmplat în proiectul Searching?

De ceva vreme îmi propun să scriu un update cu ce s-a mai întâmplat în proiect.

Participanţii din Searching ştiu că pe parcursul acestor luni au fost multe întârzieri în răspuns din partea mea.

O zi obişnuită pentru mine începea la 8-9 dimineaţa şi nu se termina înainte de 8, fiind împărţită între ore de curs, şedinte la cabinet, întâlniri de supervizare, mailuri ale studenţilor, clienţilor şi persoanelor pe care le am în supervizare. Am făcut toate aceste activităţi cu pasiune şi implicare.

Am dedicat zile, weekenduri întregi, zeci şi zeci de ore de lucru proiectului Searching în acest an în speranţa că pot oferi oamenilor şansa de a întâlni persoane noi şi de a găsi în final o relaţie care să le aducă bucurie. În unele cazuri a funcţionat, în şi mai multe cazuri încă nu.

Pe parcurs am înţeles că nu pot face totul singură şi am beneficiat de ajutorul şi implicarea Simonei Pop, Ionelei Timoce şi a Iuliei Pop care m-au ajutat cu interviurile participanţilor şi cărora le mulţumesc.

Le-am rugat pe Simona şi Ionela să descrie pe scurt experienţa pe care au avut-o fiecare dintre ele cu Searching. Articolele lor se găsesc în două postări anterioare.

În continuare voi încerca să ma rezum la date.

În prezent sunt 166 persoane active în proiect.

În total chestionarele au fost completate de 208 persoane, din care o parte din ele sunt din alte judeţe (şi nu avem o bază de date acolo), o parte s-au retras, o parte nu au mai răspuns la mailuri, iar o parte mai fericită (9 persoane) şi-au găsit între timp o relaţie prin alte căi.

Din persoanele active în prezent, 111 sunt femei şi 55 sunt bărbaţi, iar distribuţia lor în funcţie de anul naşterii o puteţi vedea în tabelul de mai jos:

Ani Femei Bărbați
Total 111 55
1949-1966 7 4
1970-1979 25 12
1980-1985 40 19
1986-1994 39 20

Pentru un participant s-au identificat în medie 12 profile potenţial compatibile, însă au fost şi participanţi la care nu s-a identificat încă un profil compatibil conform criteriilor noastre.

În urma trimiterii acestor profile, au rezultat 26 de întâlniri (după ce persoanele şi-au ales reciproc profilul), din care au rezultat 4 relaţii romantice.
IMG_6158

Am ajuns la concluzia ca am pornit la un drum mai greu decât am anticipat iniţial şi că trebuie să se armonizeze mult mai multe variabile decât pot lua eu în calcul, cel puţin deocamdată.

Cred că un factor important pe care nu îl pot „calcula” este chimia, atracţia fizică dintre două persoane.

Acestea sunt datele şi experienţa mea de până acum în Searching.

 

AmfianaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s