Ionela Timoce: Experienţa mea în proiectul Searching

Ionela Timoce poza

Ca femeie şi ca psihoterapeut ştiu că a avea o relaţie de dragoste este o nevoie primară a fiecăruia dintre noi, pe care nu o putem ignora şi care nu ţine cont de vârstă. În acest proces de căutare, de descoperire, consilierea psihologică este cel mai necesar instrument în zilele noastre.

Doar atunci când te cunoşti pe tine însuţi şi nevoile tale într-o relaţie, poţi construi ceva durabil, poţi face o alegere bună a unui partener şi mai ales, poţi renunţa atunci când simţi că el/ea nu este potrivit/ă pentru tine.

Ideea proiectului mi-a plăcut încă de la început. O mare parte din activitatea mea în “Searching” a constat în discuţiile pe care le-am avut cu oamenii care s-au înscris, care aveau ca scop crearea profilului  lor psihologic, identificarea nevoilor şi a aşteptarilor pe care le au din partea unui viitor partener. Am descoperit oameni foarte frumosi, interesanţi, curajoşi, dintr-o diversitate de domenii, cu care am interactionat foarte plăcut.

Am apreciat deschiderea lor faţă de proiect. Consider că a fost foarte util pentru persoanele care s-au înscris, au primit foarte multe informaţii (materialele trimise, testele efectuate, plus discuţia cu psihologul, plus profilele altor persoane).

Chiar dacă unii nu au găsit o persoană potrivită, i-a ajutat să îşi pună într-o mai bună ordine aşteptările cu privire la o relaţie şi au aflat lucruri noi despre ei înşişi.

Psiholog Ionela Timoce

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s